Bröd
Corncorde
Bakat med vetemjöl, mörk malt och med fyra olika sorters frön (Solrosfrö, Linfrö, hirsfrö och vallmofrö).
Favorit
Ett mjukt och saftigt rambröd. Bakat med potatisflingor, vetemjöl och en slev med mörk sirap för en lätt sötma.Bakas måndagar, onsdagar & fredagar.
Filmjölksbröd
Filmjölksbröd med valnötter, solrosfrö, torkad papaya och plommon.Bakas torsdagar.
Hallandsråg
Bakat med klippt råg (hela rågkorn som klipps i bitar, som är rikt på fibrer). Brödet får då en grov konsistens, bra tuggmotstånd och en fyllig, god smak.Bakas tisdagar.
Kryddbröd
Stort runt bröd som är kryddat med kummin, passar utmärkt till storhelgens buffébord. Bakas till påsk & jul.
Lingonråg
Bakat med havreflingor, majsgrits, surdeg av råg, linfö, solrosfrö och lingon.
Rustikt rågknyte
Bakat med siktat rågmjöl och bagerimargarin av hög kvalitet.
Rågkubb
Bakat med fullkornsmjöl av råg, solrosfrö, linfrö, rapsolja, svart sirap och en nypa farinsocker.
Sofies lökbröd
Bakat med vetekli, rostad lök och potatisflingor.
Solrosbröd
Bakat med stenmalt rågmjöl, vetemjöl och rikliga mänder med solrosfrön.
Surdegslimpa
Bakat med vår surdeg, siktat rågmjöl och en generös klick bagerimargarin. Bakas måndagar & fredagar.
Surdegsbröd med oliver
Vårt surdegsbröd med oliver, bakat i form.Bakas måndagar & fredagar.
Sportextra
Bakat med vetekli, vetemjöl, mältade veteflingor och mörk sirap.
Valnötsbröd
Ett av vårt äldsta recept, bakas med grovt rågmjöl, vetemjöl, surdeg och valnötter.
Barkis
Ljust klassiskt bröd med vallmofrö. Vi bakar vårt med malt, för en fylligare och godare smak.
Snoddas
Fyrflätat saftigt bröd med vallmofrön. Snoddas har tätare struktur än barkis.
Baguette
Ljus baguette som passar till det mesta, både vardag och fest.
Ostknut
Ljus brödknut som toppas med ost och oregano.
Olivkaka
Ett festbröd med pimentofyllda oliver, ost och grillkrydda.
Soltomatkaka
Ett festbröd med soltorkade tomater, ost, vitlök och örter.
Majskaka
Mjukt majsbröd. Bakat med majsmjöl, vetemjöl, rågmjöl och solrosfrö.
Hålkaka
Mjuk brödkaka. Bakat med siktat rågmjöl, vetemjöl, potatisflingor och bagerimargarin.